Solvarme til brugsvandsopvarmning og understøttelse af rumopvarmning

Den, der i dag investerer i et nyt varmeanlæg, bør med det samme indregne et solvarmeanlæg som supplement. Derved drager du fordel af et lavere energiforbrug og kan derudover også glæde dig over lavere månedlige energiudgifter. Og med installationen af solfangere viser du din ansvarsfulde handling i forhold til miljøet, da du også nedsætter CO2 udslippet. Til gengæld yder Viessmann et optimalt samspil fra alle komponenter med en fremtidssikker teknik.
 
Med solfangere/solvarmeanlæg kan du udnytte solenergi til brugsvandsopvarmning og som bidrag til opvarmning (solvarme). Besparelsen på olie og gas er i hvert tilfælde betragtelig: Godt og vel 60 procent mindre energi bruger du om året, som ellers blev brugt til brugsvandsopvarmning til det daglige behov.
 
Kombinerer du brugsvandsopvarmning og opvarmning ligger den årlige besparelse på omkring 35 procent af den samlede nødvendige energi.
Kort om Viessmann
Viessmann har været i Danmark siden 1989, og vi er godt repræsenteret over hele landet via vores installatører og samarbejdspartnere.

Viessmann-gruppen er en af de mest betydningsfulde producenter af varmetekniske produkter, og blev grundlagt i år 1917. Vores lange historie, tradition og produktbredde borger for, at vi i de allerfleste tilfælde kan tilbyde varmeløsninger, som er både økonomiske og miljøvenlige. Vi kan tilpasse løsninger efter det individuelle behov.
Send forespørgsel vedr. produkt: Viessmann

Bliv ringet op af en ekspert

Du er i trygge hænder...

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JR VVS ApS

Thyherredvej 23, 4500 Nykøbing Sjælland

CVR: 35056424

Kontakt os

Telefon: 29 90 69 17

E-mail: jacob@jr-vvs.dk

Telefontider

Ring til os alle hverdage
​mellem: 07.00 - 17.00