Stop kalken med AMTech kalkknuser 100

Mange steder i Danmark har vandet i hanerne et meget højt indhold af kalk. Det er ikke i sig selv et problem.

Problemet er, at kalken samler sig i store og lange kæder af kalkkrystaller. Krystallerne klynger sig sammen og sætter sig fast på alt det, som vandet kommer i berøring med, på sin vej gennem huset: Vandrør, varmtvandsbeholdere, vandhaner, kummer, fliser, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, kaffemaskiner etc.

AMTech har udviklet et system, der er i stand til at sprænge kalkkrystallerne ved hjælp af en særlig teknik, baseret på ultralyd. Denne teknik forhindrer kalken i at samle sig, og danne hårde aflejringer, som vi kender det fra tilkalkede installationer og vådrum. Teknikken gør samtidig, at også eksisterende kalkaflejringer nedbrydes. F.eks. i vandrør og toiletkummer!

Den energi, som AMTech kalkknuser 100 tilfører vandet, gør at vandet får karakter af blødt vand (indeholder dog samme mængde kalk som tidligere).

Det behandlede vand vil på sin vej gennem rør o.lign. tiltrække ekstra kalkkrystaller, og det er derfor, at rør og sanitet efterhånden kommer til at indeholde mindre og mindre kalk.

Sundt for både hus, økonomi og miljø
Med AMTech kalkknuser 100 kan forbruget af rengøringsmidler, vaskepulver, shampoo og sæbe nedbringes med mindst 25%, og i nogle tilfælde endda op til mere end 40%.

Det er i den forbindelse vigtigt i de første uger at være opmærksom på den tilsatte mængde af vaskemidler, og hele tiden variere den tilsatte mængde indtil resultatet er helt i top.


Kalkkrystaller sammenklynget i ubehandlet vand.
Kalkkrystaller behandlet med AMTech kalkknuser 100.
Da vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tidligere forbrug og vandets hårdhedsgrad er forskellig, er det en god idé at prøve sig frem i de første par uger.

Kalkfjerner, afkalkningsmidler og skyllemiddel til tøj kan helt undværes, og samlet kan en familie spare omkring kr. 2.600,- årligt på denne konto.

Se vores video:

Du kan læse mere på www.kalkknuser.dk.
Send forespørgsel vedr. produkt: AMTech Aqua Miljø

Bliv ringet op af en ekspert

Du er i trygge hænder...

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JR VVS ApS

Thyherredvej 23, 4500 Nykøbing Sjælland

CVR: 35056424

Kontakt os

Telefon: 29 90 69 17

E-mail: jacob@jr-vvs.dk

Telefontider

Ring til os alle hverdage
​mellem: 07.00 - 17.00